Stelkozijnen

Prefab maatwerk

Prestobouw heeft veel ervaring in het engineeren en het produceren van stelkozijnen.
Onze stelkozijnen zijn zeer maatvast, goed geconserveerd en compleet. De stelkozijnen worden geproduceerd in onze fabriekshal, waar wij werken onder de meest ideale omstandigheden.

Stelkozijnen zijn een zeer belangrijker element in het bouwproces. De aluminium of kunststof kozijnen worden veelal als laatste in de gevels aangebracht. De aluminium of kunststof kozijnen komen namelijk compleet afgewerkt aan op de bouwplaats en zijn erg gevoelig voor beschadigingen.
Daarom gebeurt het plaatsen van deze kozijnen later in het bouwproces zodat de kans op beschadigingen afneemt.

Het voordeel van een houten stelkozijn is de onbeperkte mogelijkheid. Zo kan het stelkozijn toegepast worden in vrijwel alle soorten gevelopbouw en bouwmethoden. Houtskelet aanbrengen langs de onder- boven- en zijkant van de stelkozijnen is heel gebruikelijk.

Alle stelkozijnen worden vooraf digitaal uitgetekend met detailleringen van de bouwkundige aansluitingen. Dit kan naadloos worden ingebracht in ieder gewenst BIM-model. Indien gewenst kunnen constructieve detailberekeningen worden uitgevoerd, waarbij al het ankerwerk en de bevestigingsmiddelen op tekening worden aangegeven.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

E. info@prestobouw.nl
T. 085 - 070 94 40


contact

Om u compleet te ontzorgen, monteert Prestobouw de stelkozijnen natuurlijk graag voor u. Hiermee heeft u maar 1 aanspreekpunt vanaf de offerte tot aan de montage."

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanvragen
© Prestobouw 2020