Over Prestobouw

Onze werkwijze

Prestobouw is dé toeleverancier voor aannemers en projectontwikkelaars. Wij leveren prefab maatwerk voor nieuwbouw. Compleet, goed doordacht en bovendien snel.

De huidige manier van woning- en utiliteitsbouw of renovatie is zeer vooruitstrevend. Er worden hoge eisen gesteld aan energiezuinigheid, maar ook aan kwaliteit en wooncomfort. Dat betekent steeds vaker maatwerk. Maar hoe lever je goed maatwerk als je handen tekort komt op de bouwplaats? Prestobouw helpt graag. Wij leveren houtskeletbouw, dakkapellen, stelkozijnen en prefab goten. Volledig op maat, inclusief verzorging van het tekenwerk. Gereed voor montage. Dat scheelt veel handen in de voorbereiding en tijdens de bouw.

Prestobouw denkt mee vanaf het ontwerp en adviseert graag in de diverse mogelijkheden. Onze specialisten engineeren daarna de onderdelen volgens de bouwtekening. Is alles akkoord, dan wordt het fysieke product in onze goed uitgeruste werkplaats geproduceerd. Vakwerk! We leveren de toepassingen af volgens afspraak op de gewenste locatie. En daar is het slechts een kwestie van monteren. Presto betekent tenslotte ‘snel’, en dat zeggen we natuurlijk niet voor niets.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanvragen
"Prestobouw levert prefab maatwerk omdat elk bouwproject anders is."
© Prestobouw 2018