Over Prestobouw

Onze werkwijze

Prestobouw is dé leverancier van HSB elementen voor aannemers en projectontwikkelaars. Wij leveren prefab maatwerk voor nieuwbouw en renovatie. Compleet, goed doordacht en bovendien snel. Doordat wij zelf adviseren, engineeren, produceren en monteren lossen we de meest voorkomende faalkosten zelf op.

De huidige manier van woning- en utiliteitsbouw of renovatie is zeer vooruitstrevend. Er worden hoge eisen gesteld aan energiezuinigheid, maar ook aan kwaliteit en wooncomfort. Dat betekent steeds vaker maatwerk. Maar hoe lever je goed maatwerk als je handen tekort komt? Prestobouw helpt graag. Wij leveren prefab houtskelet dakelementen, gevelelementen, hsb wanden, dakkapellen, stelkozijnen en zelfs volledige houtskelet casco’s. Volledig op maat, inclusief verzorging van het benodigde tekenwerk van hoog niveau in 2d en 3d, gereed voor montage. Dat scheelt u veel handen in de voorbereiding en tijdens de bouw.

Prestobouw denkt mee vanaf het ontwerp en adviseert graag in de diverse mogelijkheden. Onze specialisten engineeren daarna de onderdelen. Vervolgens worden de producten in onze goed uitgeruste werkplaats geproduceerd. Vakwerk! Wij leveren de toepassingen af volgens afspraak op de gewenste locatie. Indien gewenst monteren wij de elementen, om u compleet te ontzorgen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanvragen
"Prestobouw levert prefab maatwerk omdat elk bouwproject anders is."
© Prestobouw 2020