Prefab op maat

Onze specialiteit

In Nederland wordt houtskeletbouw, afgekort HSB, steeds meer toegepast.
Hout is sterk, duurzaam en een licht materiaal met een goede isolatiewaarde.

Prefab HSB is relatief snel en zorgt voor minder materiaal en minder mensen op uw bouwplaats en het verkort uw bouwtijd. Prestobouw adviseert, engineert, produceert en monteert HSB elementen. Door alles in eigen hand te houden zorgt dit voor het totale ontzorgen van onze opdrachtgevers. Tijdens dit gehele traject heeft u contact met 1 contactpersoon, dat is wel zo prettig! Prestobouw verzorgt met name HSB elementen ten behoeve van daken en gevels.

ENGINEERING

De mogelijkheden in houtskeletbouw zijn bijna eindeloos . Ons werk is dan ook altijd maatwerk, en goed contact met onze opdrachtgever is hierin zeer belangrijk.

Prestobouw adviseert, is betrokken bij het project, helpt mee en deelt expertise waar mogelijk. Een goede voorbereiding is enorm belangrijk bij houtskeletbouw. Wij besteden veel energie en aandacht aan voortraject en de organisatie van het werk, om opdrachten zo efficiënt en goed mogelijk aan te pakken. Wij verzorgen hoogwaardig kwalitatief tekenwerk in 3D (BIM) en 2D. Hierin ligt onze kracht, omdat dit dé basis vormt van de juiste elementen.

Productie

Prestobouw heeft een professionele werkplaats en beschikt over moderne machines om te werken onder optimale omstandigheden. Hierdoor kunnen wij zorgdragen voor een kwalitatief hoogwaardige productie. De plaatsing van de (stel)kozijnen, dakramen, elektra en installaties kunnen wij meenemen in de fabricage van de elementen. Daarnaast zorgt Prestobouw ervoor, dat de juiste elementen op de juiste plaats op de transportbokken komen te staan voor transport en montage.

Montage

Compleet ontzorgen is naar onze mening alleen mogelijk als het traject van begin tot eind wordt uitbesteed, om onder meer het risico op misverstanden en fouten in de afstemming te voorkomen.

Door onze ruime ervaring en inleving in ons product, monteren wij onze HSB elementen graag zelf en vaak ook sneller dan wanneer een derde partij dit uitvoert. Het plannen van leveringen, kranen, en vakmensen blijft daardoor onder 1 dak en voorkomt vaker misverstanden. Uiteindelijk is het doel om de hoogst mogelijke kwaliteit te behalen en besparing van tijd en geld voor onze opdrachtgevers. Wij zijn ervan overtuigd dat de plaatsing van de elementen net zo belangrijk is als een nauwkeurige engineering én fabricage.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

E. info@prestobouw.nl
T. 085 - 070 94 40


contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanvragen
"Ons specialisme en advies vergroten de mogelijkheden voor de bouw."
© Prestobouw 2020