Prefab op maat

Onze specialiteit

Een tekort aan vakkundige mensen op de bouw? Slechte weersomstandigheden die voor vertraging zorgen? Een week op de steiger voor de montage? Met Prestobouw is dat allemaal verleden tijd.

Wij halen het werk van buiten naar binnen en produceren in onze eigen productiehal diverse toebehoren voor woning-, utiliteitsbouw en renovatieprojecten. Goed uitgedacht en van hoge kwaliteit.
 
Prestobouw garandeert met prefab op maat minder hoge bouwplaatskosten en een kortere bouwtijd. We blijven vernieuwen en werken continu aan onze processen om zoveel mogelijk werk van de bouwplaats af te houden. Prefab maatwerk biedt zo ontzettend veel voordelen en dat is onze specialiteit.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

E. info@prestobouw.nl
T. 085 - 070 94 40


contact

Waarom prefab?

De voordelen

Nooit meer afhankelijk van de weersomstandigheden of een tekort aan vakmensen op de bouw. Bovendien heel erg betrouwbaar: Prestobouw levert volgens de afgesproken termijn. Complete kwaliteit!

Het grootste voordeel van prefab is dat de productie nooit stil ligt. Hierdoor kan de productie omhoog en is er een snelle doorlooptijd. Niet ten koste van het eindproduct natuurlijk. Door met een scherp technisch oog continu bovenop de productie te zitten, garanderen we de hoogste afwerking en kwaliteit. Goed doordacht, volgens afspraak geleverd en passend in het geheel als een puzzelstuk.

  • Vakkundig advies over de ruime mogelijkheden.
  • Computertechnische engineering.
  • Hoogstaand vakwerk door onze eigen specialisten.
  • Prefab maatwerk, aangeleverd op de afgesproken tijd.
  • Montage door Prestobouw is optioneel.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanvragen
"Ons specialisme en advies vergroten de mogelijkheden voor de bouw."
© Prestobouw 2018